Een ogenblik geduld a.u.b.

Nieuws

 • Website oncologienetwerken Zwolle gelanceerd
  / Renate Janssen

  In regio Zwolle zijn er verschillende lokale oncologienetwerken actief. Deze multidisciplinaire netwerken bestaan uit eerstelijns zorgverleners en hebben als doel om de (na)zorg voor patiënten met en na kanker te verbeteren. Dit kan vaak dichtbij huis. De bestaande netwerken en zorgverleners zijn nu makkelijk vindbaar op de nieuwe website http://www.oncologienetwerkregiozwolle.nl.

   

 • Cijfermatige terugblik 2020: GGD IJsselland in coronatijd
  / Karla Kuiperij
  2020 is voor iedereen een jaar dat we niet snel zullen vergeten. De hele wereld is in de ban van een pandemie. Als GGD oefenen we regelmatig zodat we voorbereid zijn op een crisissituatie. Maar de corona-crisis is er één van ongekende omvang. De 25 GGD’en in Nederland hebben vanuit hun wettelijke taak op het gebied van infectieziektebestrijding een belangrijke rol in de bestrijding van corona. 
 • De IJssellandScan bestaat 2 jaar! 
  / Karla Kuiperij
  Via deze website, de IJssellandScan, delen GGD IJsselland en Proscoop nu al ruim twee jaar al hun onderzoekscijfers. Een mooi hulpmiddel voor gemeenten en ketenpartners die de IJssellandScan kunnen gebruiken bij onderbouwing van hun beleid. 

Overige thema's